Lamminranta Oy - pora- ja lämpökaivojen pitkän linjan ammattiliike.

Pohjois-karjalalaiset juuremme ylettyvät aina 1960-luvulle asti. Yksi alan pioneereista Suomessa, Raimo Vaittinen perusti Karjalan Kaivorakenteen jo 50 vuotta sitten. Karjalan kaivorakenteen toiminta siirretiin Lamminranta Oy alaisuuteen 90-luvulla jolloin toimintaa alettiin laajentamaan etelä- ja länsi-Suomen alueelle. 2000-luvulla toimintamme on keskittynyt pitkälti olemassa olevien kaivojen puhdistuksiin, uusien kaivojen putki-  ja pumppu asennuksiin.
 

Puhdas vesi on elämän eliksiiri!

Suomalainen vesihuolto on maailman kärkeä. Puhdasta vettä riittää yleensä ja useimmille - jopa vessanpöntön huuhtomiseen. Puhtaan veden itsestäänselvyys kuitenkin vähenee, kun siirrytään vapaa-ajanasunnoille, maalaismiljööseen ja ylipäätänsä kunnallisen vesihuollon ulkopuolelle. 

Suomalaiset kaivot ovat liian usein täynnä kaikkea sellaista, mikä ei sinne kuulu: kaivoon pudonneita ja sinne kuolleita pieneläimiä kuten hiiriä, myyriä, päästäisiä ja jopa lintuja, valuma- ja pintavesiä, tekijöitä, joiden aiheuttamana vesi saastuu ja muuttuu talousvetenä käyttökelvottomaksi -jopa terveydelle vaaralliseksi. 

Jokainen porakaivo tarvitsee säännöllistä huoltoa: puhdistuksen, pumpun kunnon tarkistuksen ja rakenteellista ylläpitoa. Porakaivojen huoltoliike Lamminranta Oy on porakaivojen kunnossapidon erikoisosaaja, ammattilainen, jonka palveluksesta löytyvät puhtaan veden takuumiehet. 

Koska on viisasta tietää, mitä juo, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen: puhtaan veden erikoisliike Lamminranta Oy varmistaa kaivosi kunnon!

Porakaivojen huoltoliike LAMMINRANTA OY

Myynti

Puh. 050 368 0001
myynti@porakaivohuolto.net

Huolto ja asennukset

Toni Pennanen

Puh. 0400 313 819
toni.pennanen@porakaivohuolto.net

Yhteydenotto

2 + 7 =
Ratkaise laskutoimitus. Esim. 1 + 3 ja vastaa 4.