porakaivohuolto milloin porakaivo tulee puhdistaa

Etsitkö palkitsevaa työpaikkaa?
Liity tiimiimme ja tule porakaivojen kunnossapidon asiantuntijaksi.

Työpaikat

Työpaikat Porakaivohuolto Lamminranta Oy

Lamminranta Oy on pitkän linjan ammattilainen porakaivojen puhdistuksissa ja huolloissa. Teemme porakaivojen puhdistukset ainutlaatuisella tekniikalla ja kalustolla. Toiminta-alueemme on koko Suomi. Meille on sydämen asia palvella asiakaitamme hyvin ja tarjota alan paras asiantuntemus!

Haemme reipasta ja oma-aloitteista työntekijää porakaivojen huoltotöihin.

Tarjoamme liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa. Tehtävänäsi on porakaivojen puhdistus ja huoltotyöt. Saat käyttöösi erikoisvarustellun puhdistus/huoltoauton, josta löytyy kaikki tarvittavat työvälineet ja tarvikkeet. Työ on pääasiallisesti reissutyötä ja C-kortti on välttämätön, ei tarvitse olla ammattipätevyyttä.
Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöistä ja aktiivista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia. Sähkö- ja /tai LVI-osaaminen sekä kaikki kokemus erilaisista huoltotöistä katsotaan eduksi. Sinun ei tarvitse olla valmis alan ammattilainen, vaan me koulutamme sinusta sellaisen, kunhan vain asenteesi ja tahtotilasi on kohdillaan. Erityisesti arvostamme sitoutumiskykyäsi vaihtelevissa työtehtävissä ja olosuhteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn porakaivojen huolto- ja puhdistustehtävissä ja hyvät tulevaisuuden näkymät alalla. Saat hyvän perehdytyksen niin alaan kuin tehtävään. Sinulla on erinomaiset varusteet työn suorittamisen ja vaikka työ on liikkuvaa, on sinulla työyhteisösi ja esimiehesi tuki työn hoitamiseen. 

Lähtöpalkka tehtävässä on 15-18€/h. 

Varikkomme sijaitsevat Mäntsälässä ja Tohmajärvellä.

Mikäli koet että yllä oleva on juuri sinuun osuva, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@porakaivohuolto.net tai soita Nina Virta, puh. 050 414 7714 (arkisin klo 8-16). 

Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä!

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi

Vapaamuotoinen hakemus info@porakaivohuolto.net

Voit myös soittaa meille

Nina Virta, puh. 050 414 7714 (arkisin klo 8-16)