porakaivohuolto milloin porakaivo tulee puhdistaa

Lamminrannalta huoltokäynnit nopeallakin toimituksella!

Porakaivopumpun asennus ja huolto

Eikö porakaivostasi tule vettä? Vaihteleeko vedenpaine tai vesi tulee sykäyksittäin? Porakaivon suojakytkin laukoo tai porakaivopumpun sulakkeet eivät pysy päällä? Onko vedentuotto heikentynyt, kun pumppu ei nosta kunnolla enää vettä? 

Tilaa asiantuntija paikanpäälle. Paikannamme mistä vika johtuu ja hoidamme  kuntoon! 

Lamminrannan huoltoautot palvelevat ympäri Suomen porakaivoon liittyvän huolen yllättäessä, nopealla toimitusajalla! Vaihdamme toki myös pumput ja painesäiliöpaketit ennalta ehkäisevästi, jos on aika päivittää järjestelmä uuteen.

Onko porakaivon pumpulla ikää jo yli 15 vuotta tai pumpun toimintavarmuus muuten huolestuttaa? 

Asiantuntijamme puhdistavat ja huoltavat noin tuhat porakaivoa vuodessa. Puhdistuksen ja huollon yhteydessä kannattaa varmistaa tietenkin myös porakaivopumpun toimintavarmuus. Asentajamme arvioi pumppusi pintapuolisen kunnon ja pumpun vaihto uuteen hoituu kätevästi puhdistuksen ja huollon yhteydessä.

Ammattilaisen hoitaessa pumpun asennuksen varmistat, että porakaivon pumppu on asennettu oikein ja turvallisesti.

Lamminranta porakaivohuolto huoltoauto

Tilaa asiantuntija paikanpäälle!

Porakaivon toimintaan liittyvän hädän yllättäessä, Lamminrannan huoltoautot ovat apunasi ympäri Suomen. 

Vaihdamme myös porakaivopumput ja painesäiliöpaketit ennaltaehkäisevästi ja päivitämme järjestelmäsi ajantasalle.

Kaikki porakaivopumput ja tarvikkeet kyydissä

Kaikki pumput, painesäiliöt ja tarvikkeet löytyvät aina huoltoautomme kyydistä.  Saamme asennettua juuri sinun kaivoosi sopivan pumpun heti ensimmäisellä käynnillä. Ilman odottelua.

Lamminrannan takuu

Ostaessasi porakaivopumpun Lamminrannalta: Valitsemme kohteessa porakaivoosi sopivan pumpun, hoidamme asennuksen avaimet käteen-periaatteella ja vastaamme pumpun takuusta.  

Lamminrannan takuu pumpulle 2 vuotta, jos takuuaikana tuotteessa takuunalainen vika, käymme maksuttomasti vaihtamassa kohteeseen uuden pumpun (takuuasiat arkisin klo 8-16, muina aikoina päivystyshinnoin). Takuutilanteissa emme laskuta pumpun nostoa, laskua, asennusta, takuukäsittelyä tai kilometrikorvauksia. 

Uuden porakaivopumpun hankinta

Grundfos-porakaivopumput

Investointi kunnon porakaivopumppuun kannattaa, sillä merkkituotteen ollessa kyseessä luotettavuus, kestävyys ja takuu ovat kunnossa. Suosittelemme laadukasta ja pitkäikäistä Grundfos-pumppua. Meillä on yksi Suomen suurimmista Grundfos-pumppujen varastoista ja kattavasti myös muut porakaivoihin liittyvät tarvikkeet.

Porakaivopumpun vaihto ja asennus

Kaivoosi sopiva pumppu

Autojemme kyydistä löytyy aina valikoima porakaivopumppuja. Saamme asennettua juuri sinun kaivoosi sopivan pumpun heti ensimmäisellä käynnillä. Ei siis haittaa, vaikka porakaivon syvyys tai pumpun tyyppi ei olisi ennalta tiedossa – valitsemme paikan päällä juuri sinun porakaivoosi sopivan pumpun.

Avaimet käteen -toimitus

Hoidamme huoltokäynnit avaimet käteen, joten sinun ei tarvitse erikseen tilata sähkö- tai putkimiestä. Saat meiltä pumput ja tarvikkeet asennuksineen.

Porakaivopumpun vaihto veloituksetta

Kun tilaat meiltä puhdistuksen yhteydessä kaivoosi uuden pumpun, saat pumpun vaihtotyön veloituksetta.

2 vuoden takuu

Ostaessasi meiltä Grundfosin porakaivopumpun, vastaamme pumpun takuusta!

Päivystys 24 / 7

Päivystys 24/7 porakaivoihin liittyvissä hätätapauksissa. 

2,95€/min (+ pvm/mpm)

Porakaivopumpun vaihto

Miten rikkinäinen pumppu vaihdetaan?

Porakaivoon on tärkeä valita kohteeseen sopiva pumppu ja asentaa pumppu varmasti oikein ja turvallisesti. Käänny ammattilaisen puoleen!

Katso miten työ hoituu Lamminrannan tekemänä!

Porakaivopumpun vaihto ammattilaisen tekemänä

Laita meille viestiä, niin lähetämme sinulle tarjouksen ammattilaisen tekemästä porakaivopumpun asennuksesta ja uudesta pumpusta.

Asiakkaidemme palautetta