porakaivohuolto milloin porakaivo tulee puhdistaa

Luotettava Grundfors-porakaivopumppu alan ammattilaisen asentamana

Porakaivopumppu & pumpun asennus

Onko aika vaihtaa porakaivopumppusi uuteen? 

Me Lamminrannalla hoidamme porakaivopumppujen vaihdot ja asennukset ympäri Suomea. Meillä on aina mukana laaja valikoima laadukkaita Grundfos-uppopumppuja, joten voimme valita juuri sinun kaivoosi sopivan pumpun heti ensimmäisellä käynnillä.

Kun porakaivopumpun vaihto on ajankohtaista, me teemme sen ammattitaidolla. Hätätilanteessa vaihdamme pumpun nopealla toimituksella. Sinun ei tarvitse tietää porakaivosi syvyyttä, pumpun upotussyvyyttä tai pumpun tyyppiä etukäteen – valitsemme paikan päällä juuri oikean pumpun sinun porakaivoosi.

Oikein asennettu pumppu Lamminrannan takuulla!

Kun ammattilainen hoitaa pumpun asennuksen, voit olla varma, että se tehdään oikein ja turvallisesti. Pumpun vaihdon yhteydessä tarkistamme koko porakaivojärjestelmäsi toimintavarmuuden. Voit olla huoletta, sillä porakaivopumpullasi on Lamminrannan takuu.

Porakaivopumpun asennus AQwell-tekniikalla

Kuinka pumppu asennetaan oikeaoppisesti?


Ammattilaisen asentamana homma hoituu turvallisesti ja luotettavasti. Nostamme pumpun AQwell-tekniikalla huoltoauton kelalle. 

Lamminrannan takuu pumpulle

Lamminrannalta saat oikean pumpun oikein asennettuna.

Valitsemme kohteessa porakaivoosi sopivan pumpun, hoidamme asennuksen avaimet käteen-periaatteella ja vastaamme pumpun takuusta.  

Lamminrannan takuu pumpulle on 2 vuotta. Jos pumppuun tulee takuuaikana vika, käymme maksuttomasti vaihtamassa kohteeseen uuden pumpun. Takuuasiat arkisin klo 8-16, muina aikoina päivystyshinnoin. Takuutilanteissa emme laskuta pumpun nostoa, laskua, asennusta, takuukäsittelyä tai kilometrikorvauksia. 

Luotettavat Grundfos-porakaivopumput

Uuden porakaivopumpun hankinta

Miksi valita Grundfos-uppopumppu?

Investointi kunnon porakaivopumppuun kannattaa, sillä merkkituotteen ollessa kyseessä luotettavuus, kestävyys ja takuu ovat kunnossa. Suosittelemme laadukasta ja pitkäikäistä Grundfos-pumppua. Meillä on yksi Suomen suurimmista Grundfos-pumppujen varastoista ja kattavasti myös muut porakaivoihin liittyvät tarvikkeet.

Porakaivosta ei tule vettä?

Huoltomies paikantaa kohteessa vian ja vaihtaa tarvittaessa pumpun. Kaikki tarvikkeet löytyy kalustojen kyydistä. Vedet kohteeseen saadaan heti ensimmäisellä käynnillä. Ei tarvitse erikseen sähkö- tai putkiasentajaa. 

Avaimet käteen -toimitus

Hoidamme porakaivopumpun asennuksen avaimet käteen, joten sinun ei tarvitse erikseen tilata sähkö- tai putkimiestä. Saat meiltä pumput ja tarvikkeet asennuksineen.

Porakaivopumpun vaihto veloituksetta

Kun tilaat meiltä puhdistuksen yhteydessä kaivoosi uuden pumpun, saat pumpun vaihtotyön veloituksetta.

2 vuoden takuu

Ostaessasi meiltä Grundfosin porakaivopumpun, pumpulla Lamminrannan takuu!

Päivystys 24 / 7

Päivystys 24/7 porakaivoihin liittyvissä hätätapauksissa. 

2,95€/min (+ pvm/mpm)

Uuden porakaivopumpun hankinta

Kuinka valita porakaivopumppu?

Porakaivopumpuissa on laatueroja. Asiantuntijamme kertovat mitä sinun tulee tietää ennen porakaivopumpun ostoa. 

Ejektoripumpun päivitys

Ejektoripumpun vaihto uppopumppuun

Useissa talouksissa on vielä vanhoja ejektoripumppuja 70- ja 80-luvulta. Katso, miten vanha ejektoripumppu vaihdetaan moderniin uppopumppuun. 

Porakaivopumpun vaihto ammattilaisen tekemänä

Laita meille viestiä, niin lähetämme sinulle tarjouksen ammattilaisen tekemästä porakaivopumpun asennuksesta ja uudesta pumpusta.