porakaivohuolto milloin porakaivo tulee puhdistaa

Raikasta vettä puhtaasta kaivosta

Porakaivon puhdistus ja pesu

Porakaivon säännöllinen puhdistus on tarpeellista, jos haluat saada puhdasta vettä kaivostasi. Teemme porakaivojen puhdistuksen ja huollon ainutlaatuisella, patentoidulla tekniikalla. Kun alan ammattilaiset ovat tarkistaneet, puhdistaneet ja huoltaneet porakaivojärjestelmäsi, sinä voit huoletta nauttia hyvästä vedestä. Suosittelemme porakaivon puhdistusta  5-10 vuoden välein.

lamminranta huoltoauto

Kuinka puhdistus toimii

Kaivonpuhdistuslaitteisto nostaa putken ja pumpun autoon desinfiointilinjan läpi kelalle. Jatkamme porakaivon suojaputken maanpintaan asti ja puhdistamme porakaivon puhtaaksi Lamminrannan patentoidulla paineilmamenetelmällä. Samalla näemme porakaivon vedentuoton.

Kartoitamme koko kaivon

Kartoitamme myös pumppujärjestelmän ja painesäiliön kunnon. Automme perässä on aina lajitelma Grundfosin pumppuja. Asennamme pumpun ja putken paikalleen. Tarkistamme, että porakaivo on asianmukaisesti suojattu pintavedeltä ja pieneläimiltä. Nyt voit olla huoletta, sillä ammattilaiset on huoltaneet porakaivosi kuntoon!

Vuodesta 1961 - Puhdistamme porakaivoja

Ympäri vuoden ja ympäri Suomen

0
Porakaivon puhdistusta
0
Huoltoyksikköä
15
Vuoden kokemuksella

Lamminrannan tekniikka porakaivon pesuun

Paineilmalla kaivo puhdistuu tehokkaasti

Puhdistamme porakaivot täysin uudenlaisella laitteistolla, paineilmaa käyttäen. Lamminrannan puhdistustekniikassa paineilma irrottaa lian tehokkaasti ja samalla vesi huuhtelee kaikki epäpuhtaudet pois kaivosta. Riittävää painetta käyttäen saamme pinttyneenkin lian puhdistettua kaivostasi, aina pohjasta asti.

Innovatiivinen ja tehokas pesu

Mitä eroa on paineilmapuhdistuksella ja vesipesulla?

Perinteisesti porakaivot on puhdistettu vesipesulla. Vesipesussa vettä lasketaan kaivoon ja veden annetaan tulvia yli. Tämä poistaa kaivosta irtolian ja roskat, mutta vuosien saatossa kaivon rakenteisiin kertynyt lika ei pelkällä vedellä lähde. Sen sijaan Lamminrannan tekniikalla kaivosta saadaan heti ensimmäisellä puhdistuskerralla aidosti puhdas.

Lamminranta porakaivohuolto puhdistusauto
Lamminranta porakaivohuolto puhdistusauto porakaivon puhdistus
Lamminrannan erikoistekniikka

Näin porakaivo puhdistetaan

Katso kuinka puhdistamme porakaivon puhtaaksi Lamminrannan patentoidulla paineilma menetelmällä. Tarkistamme porakaivon vedentuoton ja desinfioimme porakaivon. Samalla myös talon tai mökin putkistot desinfioituvat, kun porakaivon vesi virtaa läpi putkistojen.

porakaivohuolto milloin porakaivo tulee puhdistaa

Puhdistus ja desinfiointi

Miksi porakaivo pitää desinfioida?

Desinfioinnilla poistamme kaivosta mahdolliset bakteerit. Näin voimme taata, että porakaivo on taas aidosti puhdas ja turvallinen veden lähde. Samalla varmistamme myös, että puhdistusautomme letkut ovat aina putipuhtaina seuraavaa puhdistettavaa kaivoa varten.

Pyydä tarjous porakaivon puhdistuksesta

Tiesitkö, että porakaivon puhdistaminen onnistuu myös talven pakkasilla? Teemme puhdistuksia ympäri vuoden ja ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Asiakkaidemme palautetta