Porakaivohuolto Lamminranta

Kaikki palvelut porakaivon omistajalle

 

Olemme Suomen ensimmäinen porakaivojen huoltofirma. Kaikki toimintamme keskittyy vain olemassa olevien porakaivojen puhdistamiseen ja huoltamiseen. Työskentelemme alan parhailla työvälineillä tehden markkinoiden parasta jälkeä. Meillä on pitkä kokemus ja historia porakaivoista aina 1960-luvulta asti. Meillä on jatkuva halu kehittää ja kehittyä. Haluamme tehdä asiat omalla tavalla ja olemmekin luoneet alalle standardit kuinka porakaivot huolletaan.

Tästä lähti idea rekisteröidä vihdoin ikioma tuotemerkki AQwell® 

AQwell-tuoteperheeseen kuuluu seuraavat palvelut:

Porakaivon puhdistus AQwell-tekniikalla  

Olemme kehittäneet alalle täysin uudenlaisen tekniikan porakaivon puhdistamiseen. Vuonna 2015 valmistui ensimmäinen puhdistuskalustomme ja tänä päivänä niitä on jo kolme. Kenelläkään muulla ei ole vastaavia kalustoja Suomessa tai maailmalla.  

Aqwell-tekniikalla puhdistuksessa syötetään porakaivoon suurtehokompressorilla paineilmaa yli 300 litraa sekunnissa, mikä tyhjentää porakaivon täysin tyhjäksi sekä vedestä, että epäpuhtauksista. Asiakas voi tulla viereen katsomaan kuinka oma porakaivo tyhjenee ja puhdistuu.

 

Puhdistuksen yhteydessä nähdään myös porakaivon vedentuotto. Lopuksi laitteisto ja kaivo desinfioidaan ja laitetaan kaikki takaisin paikoilleen. Lamminranta on miettinyt koko prosessin alusta loppuun saakka viimeisen päälle ja kaivo aivan varmasti puhdistuu ja tyhjenee.  

Kun alan ammattilaiset ovat tarkistaneet, puhdistaneet ja huoltaneet porakaivojärjestelmäsi, sinä voit huoletta nauttia puhdasta ja niin hyvää vettä kuin porakaivosi luontainen vesi!

Olemme avoimesti esitelleet puhdistustekniikkaamme videoilla. 

Pumpun asennus AQwell-tekniikalla

Huoltoautomme palvelevat ympäri Suomen ja Suomen nopeimmalla toimituksella.  

Meillä on aina mukana laaja valikoima laadukkaita Grundfos-uppopumppuja, joten voimme valita juuri sinun kaivoosi sopivan pumpun heti ensimmäisellä käynnillä. Ei haittaa vaikka porakaivon syvyys tai pumpun upotussyvyys ei olisi ennalta tiedossa. Porakaivopumppu nostetaan huoltoautomme kelalle, ei käsin pihoja pitkin.

Porakaivopumppu asennetaan varmasti oikein ja turvallisesti. Pumpun vaihdon yhteydessä tarkistamme koko porakaivojärjestelmäsi toimintavarmuuden. Voit olla huoletta, sillä porakaivopumpullasi on Lamminrannan takuu.

Porakaivon AQwell-huoltokäynti

Eikö porakaivostasi tule vettä? Vedenpaineen vaihtelu, veden tulo sykäyksittäin, porakaivopumpun sulakkeiden palaminen tai suojakytkimen laukeaminen ovat kaikki merkkejä siitä, että porakaivosi tarvitsee huoltoa.

Paikannamme porakaivoon liittyvän vian ja hoidamme heti ensimmäisellä käynnillä kuntoon. Pumput, painesäiliöpaketit ja muut porakaivoon liittyvät tarvikkeet löytyvät huoltoauton kyydistä.

 

Oli porakaivoihin liittyvä asiasi pieni tai suuri – ota rohkeasti yhteyttä!

PS. Meillä on tulossa tämän vuoden aikana myös lisää palveluita porakaivon omistajalle, jotka on kehitetty asiakkaidemme tarpeista – pysythän kuulolla!

Viimeisimmät blogipostaukset

Sinua voisi kiinnostaa myös

Seuraa somessa

Ota yhteyttä

Porakaivojen puhdistukset, huollot ja asennukset ympäri Suomen – ympäri vuoden!

Mitä porakaivon omistajan tulee tietää?

Koska viimeksi tarkastit painesäiliön esipaineen tai painekytkimen? Onko porakaivosi suojattu asianmukaisesti?