Porakaivon puhdistus ja pesu, sekä porakaivopumput

LAMMINRANTA ON PORAKAIVOJEN PITKÄN LINJAN AMMATTILIIKE

Koska on viisasta tietää, mitä juo, kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen: puhtaan veden erikoisliike Lamminranta Oy varmistaa kaivosi kunnon!

Pohjoiskarjalalaiset juuremme ylettyvät aina 1960-luvulle asti. Yksi alan pioneereista Suomessa, Raimo Vaittinen perusti Karjalan Kaivorakenteen  vuonna 1961. Karjalan kaivorakenteen toiminta siirretiin Lamminranta Oy alaisuuteen 90-luvulla jolloin toimintaa alettiin laajentamaan etelä- ja länsi-Suomen alueelle. 2000-luvulla toimintamme on keskittynyt pitkälti olemassa olevien kaivojen puhdistuksiin, uusien kaivojen putki-  ja pumppu asennuksiin.

Puhdas vesi on elämän eliksiiri!

Suomalainen vesihuolto on maailman kärkeä. Puhdasta vettä riittää yleensä ja useimmille - jopa vessanpöntön huuhtomiseen. Puhtaan veden itsestäänselvyys kuitenkin vähenee, kun siirrytään vapaa-ajanasunnoille, maalaismiljööseen ja ylipäätänsä kunnallisen vesihuollon ulkopuolelle. 

Miksi puhdistus on tärkeää?

Suomalaiset kaivot ovat liian usein täynnä kaikkea sellaista, mikä ei sinne kuulu: kaivoon pudonneita ja sinne kuolleita pieneläimiä kuten hiiriä, myyriä, päästäisiä ja jopa lintuja, valuma- ja pintavesiä, tekijöitä, joiden aiheuttamana vesi saastuu ja muuttuu talousvetenä käyttökelvottomaksi -jopa terveydelle vaaralliseksi. Katso kuvia täältä.

Jokainen porakaivo tarvitsee säännöllistä huoltoa

Kaikki porakaivot tarvitsevat puhdistuksen, pumpun kunnon tarkistuksen ja rakenteellista ylläpitoa muutaman vuoden välein. Puhdas kaivo on puhtaan veden edellytys. Porakaivojen huoltoliike Lamminranta Oy on porakaivojen kunnossapidon erikoisosaaja, ammattilainen, jonka palveluksesta löytyvät puhtaan veden takuumiehet. 


 

Porakaivon puhdistuksen hinta

Asiakkaana sinun ei tarvitse olla huolissasi yllätyksistä ja laskun suuruudesta. Täyttämällä oheisen lomakkeen, saat heti kiinteähintaisen tarjouksen porakaivopumpun vaihdosta tai puhdistustyöstä. 

Muista, että saat vähentää 40% työn hinnasta kotitalousvähennyksessä. Laske kotitalousvähennys-laskurilla saamasi hyöty

 

Yhteystiedot
Osoite
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat tarjouksen
4 + 1 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.