Porakaivon puhdistus ja pesu, sekä porakaivopumput

Referenssit

Tässä muutamien asiakkaidemme kokemuksia ja näiden lisäksi meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. 

 

 

Asiakaspalvelun aatelia – mun puhelimessa firma kulkee nimellä ”Porakaivotaikurit”, mutta oikea nimi on Lamminranta. Saimme avun saareen Juhannusaattona, kun epätoivo meinasi iskeä – Järkälemäinen kiitos – taas kerran. Minttumaaria voi alkaa!

Marco Bjurström

Olitte minulle ihan löytö! Kaikki muut yhtiöt tarjosivat sitä ja tätä, mutta te tulitte huoltokäynnille ja selvisi, että vika oli vuotavassa vessanpöntössä. Olen hirveän tyytyväinen. Huoltokäynnin jälkeen tilasin vielä puhdistuksen, kun tulin keskustelun jälkeen pohtineeksi, että porakaivoa ei ollut koskaan puhdistettu. Kyllä tästä lähtien aina, jos tulee jotain ongelmaa porakaivon kanssa, soitan teille. Tutulle, joka suositteli minulle Porakaivohuoltoliike Lamminrantaa ostin shampanjapullon kiitokseksi!

Ritva Pesonen, Ruokolahti 

 

Lamminranta kävi puhdistamassa porakaivon joulukuussa 2020 ja kyllä olemme todella tyytyväisiä!
 
Meillä on vuonna 1986 tehty porakaivo. 2012 vuoteen asti oli ejektoripumppu ja silloin vaihdettiin ejektoripumppu porakaivossa olevaan uppopumppuun. Pumpunvaihdon yhteydessä porakaivo pesetettiin vesipesulla, mutta olihan se ihan eri juttu kuin puhdistus Lamminrannan tekniikalla. Vesipesun jälkeen ei tullut isoa muutosta vedenlaatuun. Meillä on haasteena, että porakaivoon kertyy rautaa ja mangaania reilusti.
 
Toinen iso ero oli, että aiemman pesun yhteydessä putket vedettiin likaisia pihoja pitkin. Lamminrannalla putki meni desinfiointilinja läpi autoon kelalle. Puhdistuksen jälkeen näki heti muutoksen vedenlaadussa!
 
Meillä on käytössä esipuhdistaja, kun porakaivosta nousee kalliokiveä ja mangaania. Esipuhdistajaan piti vaihtaa patruunaa ainakin kerran viikossa ja lopulta alkoi tuntua, että lähes päivittäin olisi pitänyt olla vaihtamassa. Puhdistuksen jälkeen esipuhdistaja on täysin puhtaana. Silmiin pistävä ero.
 
Aluksi puhdistuksen hinta hirvitti, mutta nyt kun näki lopputuloksen, niin ymmärtää hyvin!
 
Mustonen Aimo, Liperi

“Porakaivo oli porattu 21 vuotta sitten ja kertaakaan ei ollut tehty kaivolle mitään, oli ihan alkuperäiskunnossa. Veteen tuli epämiellyttävä haju ja epäilytti, että porakaivoon on päässyt joku pieneläin. Joulu lähestyi ja oli kova paine saada asia ripeästi kuntoon. Kun soittelin firmoja läpi, Lamminrannalla oli palvelualttius ihan omaa luokkaansa. Huoltoaika järjestyi nopeasti. Asentaja hoiti homman ammattitaitoisesti. Puhdistus menetelmä ja kalusto oli viimeisen päälle hommaan tehty. Samalla uusittiin pumppu, kun puhdistuksen yhteydessä huomattiin, että vanha pumppu veteli viimeisiään. Uusi pumppu löytyi auton kyydistä ja homma hoitui samalla. Maksuaikakin oli joustava. Mikä parasta lopputulos oli 100% onnistunut ja hajut hävisivät ja kaikki tuli kerralla kuntoon! Lamminrannan toiminta kokonaisuudessaan herätti täydellisen luottamuksen"

Marko Laitila, Äänekoski

 

“Puhdistuksen tilaaminen ollut mielessä ja sitten työkaveri tilasi Siilinjärvelle ja suositteli. Päätin, etten muita firmoja katsele, vaan tilaan Lamminrannalta! Kaikki meni hyvin ja just meni niin kuin piti. Homma meni hyvin, olin siinä vähän toverina vieressä katsomassa. Puhdistuksen yhteydessä huomattiin, että pumppu pyöri väärinpäin ja näin oli ollut luultavasti ihan sieltä 1990-luvulta lähtien. Samalla puhdistuksen yhteydessä selvisi, että vedentuotto porakaivossa onkin hyvä, mutta pumppu olikin vaan asennettu aikoinaan väärin”

Petri Lappi, Pieksämäki

"Meni aikataulun mukaisesti ja ammattitaitoisesti. Käytös kiinnitti erityistä huomiota, oli niin ystävällinen, asiantunteva ja opastava. Sanoinkin, että suosittelen muutamalle kaverille myös."

Jorma Kosunen, Eversti.

 

“Tuli sellainen olo, että oli hyvissä käsissä. Asiantuntijuus vakuutti!
Aika-arvio piti paikkansa. Kaikki meni niin kuin oli sovittu!”

Teija Martikainen, Heinävesi

“Tervehdys Hankasalmelta. 
Kaivo huoltonne kävi meillä 30.3 -20. Olemme nyt jo juoneet kaivomme vettä. Aiemmin se oli hajuhaitan takia ”mahdotonta”. Myös ne mustat pienet hiput joita vesianalyysissämme arvelivat mangaaniksi on pois. Ei mulla muuta kuin että Kiitos ja Hyvää Pääsiäistä!
Pitäkää itsenne terveinä!”

Aki Pellinen, Hankasalmi

 

“Naapurilla kävi puhdistajat edelliskesänä ja homma hoitui hyvin. Porakaivo on jo vanha ja kun olen lueskellut, että 10 vuoden välein kannattaisi puhdistaa, niin tulin miettineeksi omakin porakaivokin kannattaisi varmasti puhdistaa. Raudan kanssa ollut ongelmaa.  Kaverille vielä erityiskiitokset, oli ammattitaito kaikilta osin kunnossa!“

Asko Muhonen, Kinnula

“Veden maku rupesi muuttumaan ja sen vuoksi lähdettiin puhdistushommaa suunnittelemaan. 
Tosi hyvä lopputulos, vesi maku muuttui aivan täysin! Aika likasta vettä sieltä nousi. Itse olin paikan päällä ja pojat tekivät hommia niin kuin kuuluikin ja kertoivat koko työn ajan mitä tapahtuu – ei mitään moitteita. Ison kiitoksen pojat saivat lähtiessään! Työläämpi kohde, kun porakaivo kodinhoitohuoneessa, mutta homma hoitui. Pojat siivosivat jälkiä lähtiessään, vaikka kiellettiin, että itse siivotaan.“

Marko Piitsjärvi, Mäntsälä

 

“Tilasin sen vuoksi, että porakaivo 1960-luvulla tehty ja ei tiedettävästi ollut puhdistettu ikinä. Olen oikein tyytyväinen mieheen, joka hoiti puhdistus homman – ihan täydellinen suoritus! Mies tuli silloin, kun sovittu ja kaiken kaikkiaan hyvin hoidettu. Lamminrannan hinnoittelu ja kaikki selkeätä!”

Kai Alhoranta, Kirkkonummi

Kiitoksia tuhannesti todella hyvästä palvelusta! Kaikki saatiin kuntoon. Isot ruusut sinne!
 
T: Jennifer Leskelä Tammelasta. Aurinkoista kesän jatkoa!

 

Haluan vaan soittaa ja kiittää. Tilasin huoltokeikan, kun pumppu oli rikki. Paikalle tuli 29-vuotias nuori kaveri, joka hoiti homman oikein hienosti. Teki kaiken niin kuin piti tehdä. Paikan päällä selvisi, että olin luullut väärin, että meillä olisi valovirta pumppu –olikin voimavirtapumppu. Oikea pumppu löytyi kuitenkin auton kyydistä ja kaikki muukin tarpeellinen.  Oikein ihanaa kiitosta! 
 
Stigu Nurmijärveltä

Eilen kävi puhdistaja ja hoiti homman 110%, erittäin asiallinen, huolellinen ja fiksu kaveri! Ei miettinyt mitä piti tehdä, vaan rautainen ammattilainen. Oli lottovoitto löytää teidät! Oli tarpeellinen toimenpide, suosittelen Lamminrantaa kaikille!  

Saara Niemi, Somerniemi 

 

Porakaivon puhdistuksen hinta

Asiakkaana sinun ei tarvitse olla huolissasi yllätyksistä ja laskun suuruudesta. Täyttämällä oheisen lomakkeen, saat heti kiinteähintaisen tarjouksen porakaivopumpun vaihdosta tai puhdistustyöstä. 

Muista, että saat vähentää 40% työn hinnasta kotitalousvähennyksessä. Laske kotitalousvähennys-laskurilla saamasi hyöty

 

Yhteystiedot
Osoite
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat tarjouksen
5 + 4 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.