Porakaivon puhdistus ja pesu, sekä porakaivopumput

PORAKAIVOJEN PUHDISTUS JA PESU

Porakaivon, vanhankin, säännöllinen huoltaminen on tarpeellista, järkevää ja välttämätöntä, jos veden laadusta halutaan kantaa huolta. Puhdistuksia tehdään ympäri vuoden - myös sydäntalvella.

Kaivon ongelmat ovat yleensä näkymättömiä, mutta eivät hajuttomia eivätkä mauttomia: veteen kuolleet hiiret, myyrät, päästäiset ja muut maan elävät saastuttavat veden, samoin tekevät erilaiset valumisvedet ja pintavesien pääsy kaivoon. 

Jos hanan sihdissä on karvoja, voit olla varma, että kaivosi on välittömän pesun tarpeessa: karvat ovat merkki kaivoon kuolleista pieneläimistä.

Katso kuvagalleria kaivoista löytyneistä aarteista.

Porakaivon puhdistus suositellaan tehtävän 5-10 vuoden välein.

Veden laatu paranee ratkaisevasti

Kaivon puhdistaminen on alan ammattilaiselle helppoa. Asianmukaisin välinein tehdyn työn seurauksena veden laatu paranee ratkaisevasti ja samalla estetään asiaankuulumattomien ainesten pääsyä kaivoon. 

Yhdellä iskulla puhdistuvat myös talosi putkistot

Porakaivotöiden jälkeen laitteisto desinfioidaan. Näin pöpöt eivät pääse kulkeutumaan seuraavaan kaivoon. Porakaivon desinfioinnin yhteydessä vedestä tulee aidosti puhdasta. Talon putkiston läpi virtaava vesi desinfioi myös talon putkistot. Hyöty on siis monipuolinen.

Porakaivon pumpun kunnon tarkistus

Jos kaivossa on pumppu sen kunto voidaan samalla tarkistaa ja suorittaa tarvittaessa vaihto. Katso Grundfos-pumpuistamme tietoa täältä.

Ongelmana usein huollon laiminlyönti

Suomalaiset kaivot ovat sinällään keskimäärin hyviä. Ongelma on huollon laiminlyönti; veden laadun takeena on säännöllisesti suoritettava puhdistus, jonka suorittamisesta voit sopia solmimalla Lamminranta Oy:n kanssa Porakaivon huoltosopimuksen.

Tämän palvelun tarjoaa Lamminranta Oy, porakaivohuollon kokenut ammattilainen. Huoltosopimusten saatavuus vaihtelee alueittain, joten olethan yhteydessä ja pyydät tarjouksen ja lisätietoa!

Porakaivon puhdistuksen hinta

Asiakkaana sinun ei tarvitse olla huolissasi yllätyksistä ja laskun suuruudesta. Täyttämällä oheisen lomakkeen, saat heti kiinteähintaisen tarjouksen porakaivopumpun vaihdosta tai puhdistustyöstä. 

Muista, että saat vähentää 40% työn hinnasta kotitalousvähennyksessä. Laske kotitalousvähennys-laskurilla saamasi hyöty

Yhteystiedot
Osoite
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat tarjouksen
2 + 14 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.