Porakaivojen huollot ja puhdistukset

Porakaivon, vanhankin, säännöllinen huoltaminen on tarpeellista, järkevää ja välttämätöntä, jos veden laadusta halutaan kantaa huolta. Kaivon ongelmat ovat yleensä näkymättömiä, mutta eivät hajuttomia eivätkä mauttomia: veteen kuolleet hiiret, myyrät, päästäiset ja muut maanelävät saastuttavat veden, samoin tekevät erilaiset valumisvedet ja pintavesien pääsy kaivoon. 

Kaivon puhdistaminen on alan ammattilaiselle helppoa. Asianmukaisin välinein tehdyn työn seurauksena veden laatu paranee ratkaisevasti ja samalla estetään asiaankuulumattomien ainesten pääsyä kaivoon. Jos kaivossa on pumppu, sen kunto voidaan samalla tarkistaa ja suorittaa tarvittaessa huolto. 

Suomalaiset kaivot ovat sinällään keskimäärin hyviä. Ongelma on huollon laiminlyönti; veden laadun takeena on säännöllisesti suoritettava puhdistus, jonka suorittamisesta voit sopia solmimalla Lamminranta Oy:n kanssa Porakaivon huoltosopimuksen. Tämän palvelun tarjoaa Lamminranta Oy, porakaivohuollon kokenut ammattilainen. 

Normaali Lamminranta Oy:n suorittama porakaivon täyshuolto sisältää mm. seuraavat työvaiheet, kaivosta riippuen: 

  • porakaivon yleiskunnon kartoitus 
  • pumppujärjestelmän ja painesäiliön kunnon kartoitus 
  • pumppulaitteiston nosto ja takaisinasennus 
  • kaivon täydellinen puhdistus 

Jos hanan sihdissä on karvoja, voit olla varma, että kaivosi on välittömän huollon tarpeessa: karvat ovat merkki kaivoon kuolleista pieneläimistä.

Porakaivojen huoltoliike LAMMINRANTA OY

Myynti

Puh. 050 368 0001
myynti@porakaivohuolto.net

Huolto ja asennukset

Toni Pennanen

Puh. 0400 313 819
toni.pennanen@porakaivohuolto.net

Yhteydenotto

3 + 0 =
Ratkaise laskutoimitus. Esim. 1 + 3 ja vastaa 4.