Porakaivon puhdistus ja pesu, sekä porakaivopumput

Kurkista kaivoosi - kampanja

Aurinko paistaa, lumet sulavat, purot solisevat ja kesä tekee tuloaan!
Mitä kesän tulo tarkoittaa porakaivon omistajalle? Milloin porakaivosi on viimeksi huollettu ja puhdistettu? Nautitaanko taloudessanne tulevana kesänä puhdasta ja raikasta vettä omasta porakaivosta?
 
Porakaivojen puhdistuksen kuumin sesonki on juuri käynnistymässä, kun aloitetaan laittamaan kesämökkejä kuntoon tulevaksi kesäksi.  Nyt ennen kaikkea erittäin lumisen talven jälkeen on syytä antaa huomiota porakaivoille.  Valtavien lumimäärien sulaminen tarkoittaa veden imeytymistä maaperään ja mahdollisesti sulamisvesien sekoittumista talousveteen. Nyt on siis syytä avata kaivon kansi ja kurkistaa onko porakaivosi asianmukaisesti suojattu. Eihän sulamisvesillä ole pääsyä porakaivoon?

 

kurkista kaivoosi

Vasemmalla: Pintavesi suojaamaton, miltä ei pitäisi näyttää 
Oikealla: Peitehattu, miten pitäisi olla suojattu

 

Onhan porakaivosi suojattu asianmukaisesti, että sinne ei ole pääsyä pintavedellä ja pieneläimillä?

Kurkista kaivoosi-kampanja rohkaisee kiinteistön omistajia tarkistamaan näin kesän kynnyksellä, että porakaivojen ja muidenkin kaivojen kannet ja suojat ovat talven jäljiltä ehjät sekä edelleen tiiviisti paikoillaan. Porakaivon putken suulla tulee olla virallinen, vesitiivis ja suojaukseen tarkoitettu suojahattu, josta löytyy tarvittavat läpiviennit vesijohtoputkille ja ilmaputkelle ja näiden suut tulee olla asiallisesti kiristetty. Porakaivon asianmukaisella suojauksella varmistat, että porakaivoon ei ole pääsyä pintavedellä eikä pieneläimillä.
 
Jos veden maku, haju tai väri muuttuu, on syytä olla pikaisesti yhteydessä alan ammattilaiseen.
Porakaivo niin kuin mikä tahansa vesijärjestelmä vaatii säännöllistä huoltoa ja puhdistusta, mikäli veden laadusta haluaa pitää huolta. Porakaivoon kertyy pohjasakkaa, likaa ja epäpuhtauksia. Seinämiin usein kertyy vuosien saatossa esimerkiksi rautaa ja mangaania. Porakaivo tulisi puhdistaa ja huoltaa säännöllisesti 5-10 vuoden välein.
 
Haastamme nyt siis kaikki porakaivojen omistajat kurkkaamaan kaivoon kesän aikana  ja varaamaan porakaivon huollon ja puhdistuksen Lamminrannalta!


Meillä Lamminrannalla ainutlaatuinen tekniikka ja ainutlaatuinen puhdistuskalusto, joka on rakennettu ja suunniteltu porakaivojen puhdistamista varten. Toiminta-alueellemme on koko Suomi. Muistathan myös, että porakaivoon liittyvän hädän yllättäessä päivystämme valtakunnallisesti 24/7 ja huoltoautomme saa paikalle nopeallakin aikataululla, jos vedentulo lakkaa.
Otathan somekanavamme seurantaan niin pysyt ajan tasalla meillä tapahtuvista asioista ja kampanjoista.

 

 

LATAA ILMAINEN PORAKAIVON OMISTAJAN OPAS

Lataa ilmainen porakaivon opas >>

Porakaivon puhdistuksen hinta

Asiakkaana sinun ei tarvitse olla huolissasi yllätyksistä ja laskun suuruudesta. Täyttämällä oheisen lomakkeen, saat heti kiinteähintaisen tarjouksen porakaivopumpun vaihdosta tai puhdistustyöstä. 

Muista, että saat vähentää 40% työn hinnasta kotitalousvähennyksessä. Laske kotitalousvähennys-laskurilla saamasi hyöty

 

Yhteystiedot
Osoite
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat tarjouksen
5 + 15 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.